Wednesday, March 31, 2010

TAHNIAH=D

18.11 pm 31/3/10 wednesday

Assalamualaikum...

Tahniah kat angoh, my brader
Hari ne berjaya wat lesen P....
wa...kejap jer adik aku mahir...2 minggu jer
aku dulu hampir dua tahun
whahaha....ye la mcm2 alasan tak nak bawa keta
kem la, forecast la...
huk huk

aku rasa lam kami 3 bradik yang ada lesen,
aku yang paling hampeh
memang pown....dorang ne super brani bawak keta
adik aku bawah aku
tinggal brape bulan aje lagi nak wat lesen besar
aku plak baru dapat
wahahaha
yang baru dapat hari ne, tgkla nanti
merayap ke mana gamaknya

kenapa la aku ne penakut sangat
even cikgu keta pown cakap bawak keta tu
berhati2 sangat
haish....nak jadi berani tapi tak berani
hari tue kononnya nak berani
masa mak aku tader kat umah
aku try bawa kelisa...
tapi kuar pagar umah powm tak mampu
adik aku yg jadi 'cikgu sementara'
hanya mampu geleng kepala
sebab penakut sangt....
lepas kuar dari keta
boleh rasa bertapa menggeletarnya
tangan ngan kaki

dorang memg advance dari segala segi
aku memg tak mampu lawan

mcm mana la agaknya nak drive keta
masa wat LI
sure mak ngan ayah aku akan wat exercise style rejim nyer
hari tue da kena da skali
ngan ayah aku
memng pergh....tak sanggup dikenang
lepas abes berlatih bawak keta
seharian aku monyok
wuwuwu....
self esteem aku
sangat low, kan!

p/s : hari2 cuba ingat kat mana break, clutch n minyak
benci nyer ada keta manual kat umah. slagi tak mahir keta manual,
jgn harap leh pakai auto....sob2

2 comments:

EEFFAH said...

hihihi... aritu pun kak eeffah cube bw manual. alhamdulillah, masih igt ag kat mne brek, clutch n minyak. cuma unser besar sgt,, tajut laa... sme2 mahirkan manual dulu, auto kemudian. but, frankly said,, auto da best. men tekan je..hahhaa^^

sAkuRA said...

haha...betui2
tekan je...tak yah risau keta mati tgh jalan...
wiwiwi

tapi unser, sgt besar...bawa kelisa pown da takut, apetah lagi keta yang besar gedabak 2...
wu...tak berani...