Wednesday, December 23, 2009

Tension!!!!

23.41 pm 23/12/09 wednesday

Assalamualaikum.....
Adoyai.....aku tengah tension skang.....tension!!!!tadi aku baru dapat mesej lam broadband aku, dia tulis "friendly reminder, your data usage is reaching the allocated 5GB/mth(Celcom broadband policy). Please reduce your usage to avoid having your speeds managed....
nani kore?????
i hate this!!!!!
aku tak sangka pulak sebenarnya celcom broadband ada policy ngarut macam ne....adoi!!!!geram...
dan skarang ne memang aku tak leh nak mendonlodla.....
actually dah jadi habit aku donlod something sehari....aku tak sangka pulak dalam masa dua minggu aku dok kat UTM ne, da hampir 5GB aku donlod sal KAT-TUN...im totally addicted to them...huhuhuhu.....
macam mana ek?????
nak balik umah!!!!!waaa.....aku tak puas lagi cari sal dorang.....
memang masa baca mesej tue, serta-merta perasaan frust datang...nak nangis pun ada...huhu...tak matured kan????
nak buat macam mana, memang da gini....
what should i do????aku tak nakla donlod guna wifi UTM yang hampeh ne....
komputer aku slalu tak leh detect kalu guna wifi UTM...menyusahkan aku aje....
nak buat macm mana ne????nak tunggu tahun baru lambat lagi......dah desperate da ne....
mcm mana la aku nak melalui hari2 mendatang....cho imata!!!!
memangla kena studi, tapi takkan 24jam aku kena ngadap buku....leklok aku ada fokus, terus hilang....waaa!!!!
skarang nila aku baru rasa tak bestnya guna broadband...tak sangka ada policy gini....ayooo.....

p/s:nak balik rumah!!!!!

2 comments:

AiN said...

ala..relax la nor..saya pun slalu kena gitu gak..in fact,baru je smlm dpt message cmtu..hahah..da reason kite dpt message cmtu, sbb broadband kite jenis yg limited punye..kalu yg unlimited bleh gune byk2 mane nk pn tp kena byr bil bulan2 199 la..mhl kn?

xpe2..nk taun baru dh..chill oke :D

REE said...

Dulu aku pun ada masalah sama, tapi semenjak aku pakai 1 software yg boleh reset balik full speed lepas habis pakai 5GB semua jadi OK. Skrg aku boleh download 1.5GB tiap2 hari dgn pakai package 384kbps aje. Kalau nak tau lebih email kat switch2unlimited@yahoo.com.my