Thursday, January 19, 2012

homesick~

Assalamualaikum

Alhamdulillah, demam dah makin kebah. Cuma batuk dan selsema aje. x pe, esok presentation je... sarcasm OKEH!!! dan terima kasih buat yang mendoakan kesihatan saya. Moga-moga Allah melimpahkan rahmat kepada anda semua^^

Sebenarnya, tengah stress ni. Roommate dah balik, dan sewaktu aku tengah menulis ni, dia ODW balik Kedah. Manakala, aku ditinggalkan berseorangan sambil kena menghadap slide untuk presentation esok. Im so not in the mood to do it right now! ORZ......tapi, presentation esok sangat penting! sebab ia menentukan sama ada aku boleh proceed dengan tajuk baru atau tidak. Please pray for me kay!

Sementara tengah study slides, dalam kepala terbayang-bayang family kat rumah sekarang! i miss them....Oh!!! I HAVE SURPRISE FOR THEM! cant wait to show them^^ hopefully they like it, especially Mama ngan abah. waaaa.....きんちょうする~~~! huhuhuhu.....

Anyway......esok InsyaAllah kalau tak ada aral melintang hopefully aku akan balik rumah dan enjoy! Harap-harapla ye....sebab aku tengah risau ni, takut SV tak bagi balik lama-lama. Seminggu je pown aku balik rumah =( ye lah, presentation yang sepatutnya hari ni kena postponed esok. nasib baik pagi, kalau petang, memang masak la! Not that im complaining, aku faham something came up and she couldnt make it today, もういいよ~! Pape pown, esok I'll try my best! Doakan lah aku ye!

Mana la taw kot2 esok presentation MANTAP then tetiba Dr suggest aku convert wat phD...hahaha.... angan-angan je! I know im not ready to be in that level! がんばります!

じゃあね~~~

p/s: nak balik RUMAH!!!!!!!
p/s/s: sorry pakai hiragana. excited sebab ada Japanese keyboard lam lappy nie....baru install sebulan lepas *mungkin*

3 comments:

evin.effatin said...

nenek sakura!!!jgn la blik lama2..cian kat cucu evin nih..hik3..

p/s beli hape hah tuk family??nk tau!!!*wink2

HikarI said...

ala...cucu kan da ramai peneman kat sana =PPP

hehehe...lau kita cakap bawak balik bakal menantu cner? boleh nak bagi jawapan macam tue? hehehe

hahahaha....gatal~~~

evin.effatin said...

Tu la.bile pkir2 blik cm logik gak bwak bkal menantu.hik3